keskiviikko 24. helmikuuta 2016

KEVYESTI KESKELTÄ VIIKKOA

Ihmeiden aika ei ole totisesti ohi!!! Viime yön aikana mä oon kokenut jonkinlaisen ihmeparantumisen. Illalla vielä kun nukkumaan menin, niin tuntui olo raskaalta ja mulla oli ihan älyttömän kylmä. Kahteen peittoon tiukasti kääriytyneenä mä koitin saada unen päästä kiinni. Yhden ibuprofenin otin ennen nukkumaan menoa mutta sen kummemmin en edes lääkinnyt. Kuinka ollakkaan sain unen päästä kiinni kohtuu nopeaa ja oon nukkunut nuhastani huolimatta todella hyvin koko yön. Vaan niin että kahden jälkeen oon kerran kattonu kelloa, ja se on mun nukkumisrytmillä ihan luksusta. Kaikesta tästä seurasi se, että heräsin aamulla pirteämpänä kun pitkään aikaan ja olo oli aivan mahtava. Kaikki lihaskivut, kurkkukipu ym kolotukset oli poissa. Oli energinen ja kevyt olo. Nenänkin sain niistää tyhjäksi ja sitten ei oo koko päivänä tarvinnut niistää kertaakaan. Aivan ihmeellisen ihana olotila. Olisko se mun jatkuva väsykin sitten kuitenkin liittynyt noihin flunssan oireisiin sillä tänään pitkästä aikaa olin ihan koko päivän pirteällä fiiliksellä. Arvatkaapas muuten mikä oli mun eka ajatus kun aamulla huomasin että olenkin ihan kunnossa?? No tietty se, että jihuu mä pääsen sittenkin salille :D Niinpä mä laitoin treenikamulle viestin että komento takas, mä tuun sittenkin salille tänään. Olinhan ehtinyt treffit eilen jo perua sillä en olisi ikinä eilis illan olotilan perusteella uskonut että tänään tuntuu tälläiseltä.

Työpäivä oli pitkästä aikaa kepeän pirskahteleva. Oli hyvä flow heti aamusta alkaen eikä mikään asia tuntunut nyt tänään ylitsepääsemättömän hankalalta. Lisäksi päivä meni todella nopeaa, saattaapi johtua myös siitä että tänään oli kaikkea erityistä päivän kulussa. Hiihtoladullakin voi kuulkaa hyvin saada hien pintaan vaikka ei edes omista suksia. Tänään ei siis ulkoillessakaan tarvinnut palella, peukut sille :)

Lenkkeillä en työmatkaa viitsinyt vielä tänään joten kyyti kotiin odotti jälleen. Lisäksi aivan ihana ylläri odotti kotona. Jenni oli kokannut ruuan valmiiksi ja vieläpä oikein loistavaa sapuskaa tulevia salitreeniä silmällä pitäen. Täytettyä paprikaa, nam!! Kattokaa vaikka:


Kasviksia, riisiä ja broileria löytyi kätkettynä paprikan sisältä. Oli muuten ihan todella hyvää ja niin ihana yllätys. Kyllä mun lapset nyt pitää mua hyvästä tällä viikolla, ihanat rakkaat <3 Jälkkäriksi oli vielä mun lempparijätski ( tai yks niistä) eli toffeepikari. Sen nautin vasta treenin jälkeen.

Tämän todella buenon päivän kruunasi vielä illalla kun Elinakin tuli mua viihdyttämään. Nyt on niin hyvä mieli että saa kyllä mennä leveä hymy naamalla nukkumaan. Tälläisiä päiviä lisää kiitos!!

Ilon kautta Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti