sunnuntai 14. helmikuuta 2016

LAUANTAIN LOKIKIRJA

Lokikirja 13.2.2016. Heräsin klo 8. Aamulenkki ennen aamupalaa 5,18km ja 55 min. Keskinopeus 5,7km/h. Energiaa kului 262 kcal. Lumityöt kotiin päästyä. Aamupalaa ja siivoilua. Nyt sauna päällä ja kello 10.00. Myönteisiä positiivisen fiiliksen tuulia. Punaiset posket. Venyttelyä kaipaavat lihakset. Erittäin Hyvä Mieli.

Ystävä haki mut kyytiin ja lähdetttiin kohti Seinäjokea. Mentiin oikein yökylään hotelli Sorsanpesään missä oli tiedossa ysärimusiikkia ja esiintymässä dr. Alban. Itse en niinkään kyseisestä artistista perusta vaan ysärimusiikki on aina ollut sellaista jota on mukava tanssia mutta en mä sitä kotona oo kuunnellut. Ystävät tais olla vähän enemmänkin faneja :D

Sorsanpesällä oli oikein mukavat huoneet. Meillä oli kahden hengen huone varavuoteella niin vähän oli ahdasta mutta ei liiaksi. Huoneet oli kivat väritykseltään ja esitteen mukaan oli sisustettu country henkisesti. Huoneessa oli vedenkeitin ja kahvit, teet jne. Kylpyhuone oli pienehkö mutta ihan asiansa ajoi ja oli siisti. Yöpymisen hinnaksi tämän bilepaketin kanssa tuli vain 35eur ja siihen sisältyi bilebuffet ruokailu josta mä tietysti tykkäsin kovasti. Tarjolla oli melko mausteisia eväitä kuten wrappeja, hodareita, lihapullia, salaatteja ja vaikka mitä. Tietenkään en muistanut siinä tohinassa ottaa edes kuvaa kun oli niin kova hinku päästä vaan syömään. Nam nam!! Oli suuri houkutus syödä itsensä ähkyyn asti mutta sain tällä kertaa puhuttua järkeä päähäni ja yhden kukkuralautasellisen jälkeen luovutin.

Vitsit että oli hauska ilta kaikkine jutusteluineen, juomien poksautuksineen, etsintäpartioineen ja kaikkine konhotuksineen. Mä menin jo yhden jälkeen nukkumaan mutta kaverit jaksoivat paljon pidemmälle. Aina käy näin että mä oon ensimmäisenä petissä. Onneksi mä saan tähän asiaan oikein personal trainerin aihealueen huipulta joten josko jossain tulevaisuudessa nähtäis Sartsakin mukana menossa vielä aamutunneilla. Tai edes pilkun aikaan.

Nyt on ihana viettää rauhallista ystävänpäivä sunnuntaita kotisohvalla <3

- Sartsa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti