lauantai 6. helmikuuta 2016

LAUANTAIN LÄLLÄTYSTÄ

Nyt on vietetty jo toista laiskaa lauantaita peräkkäitn. Ihan kivaa on joo, etenkin nyt kun Ville on ollu täälä mun seurana. Mutta oon mä kyllä sen verran rauhaton sielu että jotain äksöniäkin sitä jo taas kaipaa. Noh sitä on onneksi tiedossa ens viikonlopulle mutta siitä sitten joskus toiste ;)

Herättiin kyllä aamulla jo ihan hyvissä ajoin Villen kans ja syötiin aamupala ennenkuin lähdettiin viime lauantain tyyliin shoppailemaan. Taas kierrettiin kirpparit mutta tänään ei jäänyt mitään käteen. Olohuonenn verhot ois ollu ostoslistalla mutta kun ei niin ei. Mennään sitten vielä vanhoilla... Ruokakaupan kautta sitten tultiin kotiin ja siivoilin taas pitkästä aikaa. Oon kyllä niin laiska emäntä että liian usein ei täälä imurin kans heiluta. Eikä nytkään kovin kauaa sillä imuri on rikki, ei voi mitään. Ei se imenyt yhtään joten päätin sitte ihan vanhan aikaisesti ottaa harjan käteen ja lakaista enimmät villakoirat pois silmistä.

 Elinakin tuli tuunaamaan pitkästä aikaa huonettaan joten huonekalujen roudausta oli tiedossa ja ihan hyviä ratkaisuja tulikin tehtyä. Sain tähän alakertaan vähän enemmän tilaa. On tosi ihanaa muutenkin kun yläkerrasta kuuluu ääniä kun Elina ja Ville sielä touhuavat kumpikin omassa huoneessaan. Äitin sydäntä lämmittää erityisesti aina kun sisarukset tekee jotain yhdessä. Kuten yhtenä päivänä kun sain tämän kuvan kännyyni. Tunnustan että melkein tuli itku. Ville  ja Elina siis tämän ukon olivat yhdessä tehneet <3 <3


Nyt päivä tuntuu tosi pitkältä kun on jo tähän mennessä saanu niin paljon aikaan. Oon kuulkaa oikein vaihtanut petivaatteet ja kaikki. Ihanaa mennä illalla saunan jälkeen puhtaisiin lakanoihin. Jes!!

Iisi lauantai siis jatkuu takkatulen äärellä ja myöhemmin saunomisella. Ainakin tulee levätyksi ja ladatuksi akkuja taas tänä viikonloppuna.

Muikeissa tunnelmissa , Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti