perjantai 19. helmikuuta 2016

FIILIS NOUSUUN

Se olis taas yks työviikko pulkassa. Vaikka töiden suhteen muuten tihkaiseekin niin viikot menee kyllä ihan älyttömän nopeasti. Tällä viikolla on taas tapahtunut niin paljon kaikenlaista että alkuviikon asiat tuntuu kun ne olis eletty jo pari viikkoa sitten. Mä oon kertonutkin siitä miten elän tällä hetkellä jotain kummallista raskasta aikaa kun mikään ei oikein huvita ja normaali perus arki on hirveää tarpomista enkä edes oikein tiedä mistä syystä. Voisko se olla niin, että mulla olis kuitenkin tuola alitajunnan perukoilla jotain käsittelemättömiä asioita jotka pyrkii nyt pintaan ja aiheuttaa vaan yksinkertaisesti sen, että kaikki vastaantulevat vähänkään negatiivisuuteen viittaavat asiat tuntuu saavan järjettömät mittasuhteet. No mä nyt oon joka tapauksessa päättänyt ottaa härkää sarvista ja tehdä tälle asialle jotain sillä en jaksa elää tämän negatiivisen mörrimöykyn kanssa enää päivääkään. Sellainen musta on tullut ja koko ajan mennään alamäkeä että kohina käy. Muutos on tapahduttava ja oon aloittanut sen nyt.

Eilinen jo kohotti fiiliksiä todella paljon kun pääsin Elinan kans kattomaan lukion vanhojen tansseja. Mulle tuli niin hyvä mieli siitä, että tytöt huoli mut niitten kans istumaan sinne katsomoon. Mä en ollut noloa seuraa..jeij!! Tanssit oli upeat ja vaikka mulla ei ketään läheisiä sielä parketilla ollutkaan niin jotenkin tuli herkkyys kohtaus. Meinas oikein tulla itku silmään mutta ei kuitenkaan ihan :) Elina jo tiesi varoitella kavereitaan että mä saatan tirauttaa pari kyyneltä :D

Tänään sitten töissä oli lyhennyspäivä eli pätkis niinkun meidän lapset lyhyitä hoitopäiviään sanovat. Sen lisäksi oli vielä todellinen herkkupäivä. Oli karkkia montaa laatua, pullaa ja juustokakkua. Kaikkea piti tietenkin mättää mennen ja tullen moneen kertaan. Nami nami!! Sitten kun mä lähdin töistä niin sain mieleeni piristää itteäni leikkauttamalla hiukseni vihdoin. Menin ihan ex tempore vaan ekaan kampaamoon jonne saattoi mennä ilman ajanvarausta. En ollut koskaan käynyt kyseisessä paikassa ja otin siis riskin siitä mikä lopputulos tulisi olemaan. Annoin vieläpä leikkaajalle vapaat kädet tehdä mitä hän itse parhaaksi katsoi. Lopputulos oli todella hyvä!! En voisi olla tyytyväisempi.

Ihana wash and go leikkaus

Hiusten leikkuun jälkeen olin huono äiti ja annoin lapselle rahaa että voisi hakea pitsan perjantain ruuaksi kun itse kiiruhdin salitreenehin. Oli vähällä etten tehnyt ohareita treenikaverilleni sillä tuli pikkasen kiire. Onneksi en tehnyt ,sillä treeni tänään kulki oikein hienosti kaikesta herkuttelusta huolimatta. Vitsit miten hyvällä fiiliksellä sai lähteä pois. Käväsisinpä siinä selvittämässä että lapsi todella oli saanut syödäkseen ja piipahdinpa vielä kaupassakin. Kotona en jaksanut vielä tänään ruveta siivoamaan vaan jätin sen suosiolla huomiselle. Mä oon vaan nyt ollut ja fiilistellyt koko illan ja aionpa mennä ajoissa nukkumaankin. Nyt mä nostan itteäni raskaasta huonon huvituksen suosta kaikella kivalla mikä tuntuu hyvältä. Palataan fiiliksissä esdes siihen normaalille tasolle.

Viikonloppuhölläilyfiiliksillä Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti