keskiviikko 3. helmikuuta 2016

PERSOONALLISUUSTESTI

Mä kerroin eilen että tein Elinan pyynnöstä persoonallisuustestin. Oli kyllä ihan mielenkiintoista lukea tekstiä itsestään joka oli niin totta. Ensinnäkin täytyy sanoa että testin mukaan mä oon 100% ekstrovertti. No mä tiesin kyllä että oon sitä mutta että kokonaiset 100%, tiedä häntä onko se hyvä vai ei. Mutta tässä siis otteita testin tuloksista:

ESFP-PERSOONALLISUUS

“VIIHDYTTÄJÄ”
Jos joku on spontaani heittäymään lauluun ja tanssiin, kyseessä on varmasti ESFP-persoonallisuustyyppi. ESFP:itä houkuttelee hetken jännitys, ja he haluavat kaikkien muidenkin tuntevan samoin. Mikään muu persoonallisuustyyppi ei ole yhtä antelias aikansa ja energiansa suhteen kuin ESFP:t, mikäli kyseessä on muiden rohkaiseminen, eikä mikään muu persoonallisuustyyppi tee sitä yhtä vastustamattomalla tyylillä.
Oma huomio: no kyllä tästä nyt ittensä tunnistaa. Vaarana tässä on aina ollut se ittensä loppuun polttaminen. On pitäny oppia jakamaan voimavaransa oikein ja opetella tervettä itsekkyyttä.
ESFP:t ovat viimeisen päälle sosiaalisia ja he nauttivat yksinkertaisista asioista, eikä mikään tuota heille suurempaa iloa kuin hauskanpito hyvien ystävien seurassa. AIJJAHA OISKO NÄIN ?!??
Tämän persoonallisuustyypin ihmiset ovat usein ensimmäisinä auttamassa muita ulos hankalasta tilanteesta ja antamassa henkistä tukea sekä käytännön neuvoja. NO JOO KYLLÄ NÄIN ON.
he voivat helposti elää yli varojensa. JUU ON HUOMATTU.
ESFP:t ovat tervetulleita minne tahansa missä on tarvetta naurulle, leikkimielisyydelle ja halulle kokeilla jotain uutta ja hauskaa – suurin ilo ESFP-persoonille on mahdollisuus ottaa myös muut mukaan tähän kyytiin. ESFP:t voivat keskustella tuntikausia, jopa ihan mistä tahansa muusta aiheesta kuin mitä he alun perin ajattelivat. He osaavat myös jakaa rakkaidensa tunteet sekä hyvinä että huonoina aikoina. Kunhan he pitävät asiansa järjestyksessä, he ovat aina valmiita hyppäämään uusien ja jännittävien asioiden pariin ystävät mukanaan. 
Jaa a.. no se on ainakin ihan totta että ystävien kanssa on kaikki paremmin, oli sitten kyseessä ilot tai surut. Keskustella mä kyllä oikeesti voisin vaikka kuinka kauan aiheesta ja aiheen sivustakin.
Että sellanen luonnehdinta tämän päivän epistolaksi. On aina välillä ihan mukava pysähtyä miettimään näitä juttuja, mitkä on omat vahvuudet ja ehkä ne hankalat paikat. Pikkasen herätellä ajatuksia ehkäpä.
http://www.16personalities.com/fi/esfp-persoonallisuus oli se osoite jossa tämä testi on jos joku haluaa testailla kans huvin vuoksi.
Tälle päivää kaikista ihaninta oli että kaikki lapset oli pitkästä aikaa yhdessä mun luona. Siitä tuli tosi hyvä mieli. Kaikille kolmelle <3 <3 <3 Mitä mä tekisinkään jos ei lapsukaisia olisi?? Eläisin ainakin paljon köyhempää elämää.
Nyt koitetaan päästä jälleen kerran ajoissa unten maille joten hyvät yöt ja kauniit unet!!
toivottelee Sartsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti