sunnuntai 10. tammikuuta 2016

AKTIIVINEN SUNNUNTAI

Monta edellistä sunnuntaita on kulunu melko laiskois merkeis. Pikku aamulenkki ja päälle sauna sekä sen jälkeen vaan hölläilyä kotosalla. Ei tänä sunnuntaina. Onneksi ystävä soitteli mua mukaan Anssin Jussin Areenas järjestettyyn jumppapäivään. Oltiin oikein tosi reippaita ja osallistuttiin kahteen melko tiivistahtiseen puolituntiseen. Step ja reisi-vatsa-peppu jumppaan. Mulla jäi pipokin kotia ja ennen jumppia sanoin että pää ei sitten saa olla yhtään hikinen kun kotia lähdetään niin pyh ja pah. Pitääs jo tuntia ittensä niin hyvin että tietää ettei puolivaloilla tehdä yhtään mitään. Heti tiukan step rypistelyn jälkeen akka oli kun uitettu, hiki valui selkää pitkin ja takajeejee oli ihan märkänä. Just!

Tuo reisi-vatsa-peppu jumppa tuntuu kyllä tällä hetkellä kaikkein eniten kropassa. Hanuri huutaa hoosianna ja reidetkin on ku hyytelöä. Mukavaa, siltä pitää liikuntasuorituksen jälkeen tuntuakkin. Huomenna vaan salireenistä taitaa jäädä sattuneista syistä nämä osuudet pois kokonaan ja keskitytään vaan yläkroppaan :)

Ollaan me sen verran kovia kuntoilijoita että tankkaaminen ei unohtunut missään vaihees. Ruuasta tuli puhe ekan kerran jo varmaan ennen ensimmäistäkään hikipisaraa ja kahden hikijumpan jälkeen proteiini- ja hiilarivarastot täydennettiin jo kotimatkan varrella. Mulle ei nyt sattunut kuvaa meidän urheilupäivän ateriasta mutta tyydynpä toteamaan vaan että ou Mama ;)

Nyt takassa loimottaa tulet ja tuumin käpertyä sohvan nurkkaan peiton alle kattomaan jonkun hyvän (tietenkin romanttisen) elokuvan.

Suukko sunnuntaita sulle!!

-Sartsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti