lauantai 30. tammikuuta 2016

LAISKA LAUANTAI

Onpas ollu aika iisi lauantai. Aamulla ekku pikku hiki päälle kun muka vaan pikaisesti kävin vähän lumia luomassa. Oli muuten pikkusen raskasta tua suojalumi. Ei siinä mitään, kiva puna poskilla heti aamusta. Suihkun kautta sitte päätin lähteä vähä shoppailemaan. Asteet kyllä hämäs aika lailla sillä en osannu odottaa ollenkaan sellasta tuulta kun mikä mua sitte odotti. Ilman lakkia ja hanskoja liikentees..meinas paleltua!!


Reippaana tuulta uhmaten


Shoppailu tänään tarkoitti pitkästä aikaa käyntiä kirpparilla. Ja kyllä kannatti. Mukaan lähti yhet Converset, just sen värisenä kun oon halunnu kauan aikaa ja viälä pari lässynlää elokuvaa joista toinen maailman ihanin Ps I love you <3 Hylly täyttyy romanttisesta hömpän pömpästä mutta se on vaan niin mun juttu.

Romantiikka olla pitää..edes elokuvien kautta


Tykkään tykkään <3 


Kirpparilta reippailin vielä tuulta uhmaten ruokakauppaan ja oli kyllä reissujen reissu. Kaikki tiet oli ihan älyttömän liukkaat ja vielä tuo tuuli lisänä. Kotona söin lohisalaatin josta on jo tullut oikein vakiosapuskaa. Salaattibaarin antimia siis. Näin kun mulla on yksinäinen viikko siis ettei Ville oo täälä niin eipä tuu kovin usein ruokaa laitettua ja salaattibaarista on tullut vakio ruuanlaittaja.

Kun ei mitään ihmeempiä suunnitelmia ollut niin päätinpä kattoa toisen noista elokuvista.. tällä kertaa valitsin Sävel ja Sanat. Oli kyllä yhtä hyvä kun muistinkin!! Samalla siinä meni pussillinen karkkia ihan tuosta vaan. HUOH!!

Klo 14 päätin että on pikku päikkärien aika ennenkun ihana ystävä tulis käymään. Voi hitsi!! Mä heräsin 3,5 tuntia myöhemmin. En ymmärrä mistä tätä unta piisaa. Tällä viikolla on kyllä tullut nukutta ihan älyttömästi. Onneksi ystävä ei ollut luovuttanut vaan tuli kuitenkin vielä. Toi vielä laskiaispullatkin tullessaan. Kahvikupposen äärellä maailma taas parantui hiukkasen.

Ihania tälläset viikonloput kun saa vaan olla ja ottaa ihan iisisti :)

-Sartsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti