sunnuntai 31. tammikuuta 2016

MALJA SUOMELLE JA MEILLE

Pakko vielä kertaalleen tänään palata tänne kertomaan miten ihanassa seurassa sain tämän iltani viettää. Mulla on ollu ihan äärimmäinen onni saada ympärilleni sellaisia ihmisiä jotka tuo mun elämään pelkästään iloa ja positiivisuutta, joiden seurassa mä saan olla ihan oma itteni, puhua mitä sylki suuhun tuo ja ennenkaikkea nauraa. Siis sitä naurua kun oot ihan vatsa kipeänä jo ensimmäisen viiden minuutin jälkeen, naama on iloitkusta märkä ja tekis vaan mieli heittäytyä lattialle kierimään sen naurunsa kanssa. Tämä porukka on mun entisiä työkavereita, ehdottomasti parhaat mahdolliset työkaverit joita koskaan voin itselleni saada. Tai kukaan muukaan, uskallan jopa väittää näin. Tänä iltana meitä oli koolla viisi naista... eri ikäisiä ja eri elämäntilanteissa eläviä. Silti niin täydellisesti samalla aaltopituudella. Ja sitä naurun määrää ja mistä asioista. Kuten vaikkapa rautatableteista ja väsymyksestä, pienen vauvan ravinnosta, numerosta kaksi.... ja monista muista joita en edes jaksa muistaa. 

Tänään me kokoonnuttiin syömään ja samalla kilistelemään maljaa Suomelle. Mahat tuli täyteen ihanaa ruokaa..nam nam!! Tuo malja suomelle tapahtumahan oli sitä että tuettais suomalaista työtä menemällä ravintolaan tai kahvilaan ja klo 18 sitten yhdessä nostetaan malja Suomelle. Kannoimme siis kuuliaisesti oman kortemme kekoon :) 

Siinä kuluikin sitten useampi tunti maailmaa laittaen järjestykseen ja suunnitellen tulevia tapaamisia. Niistä sitten tuonnempana..ehkäpä ;) Näiden naisten kanssa on kyllä tullut jaettua huolet ja murheet, läpikäytyä vaikeita asioita vuosien varrella... on itketty, juhlittu, iloittu, tehty töitä ja puhuttu maailma järjestykseen monet kerrat. Mikä voimavara tälläiset Ystävät onkaan.

Edelleen hymy korvissa peittoihin sukeltava Sartsa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti