torstai 7. tammikuuta 2016

YSTÄVÄT,TUTTAVAT JA KYLÄNMIEHET

Tänään päättyi iso ajanjakso mun elämässä. Vaikka se olikin jo tavallaan vanha asia niin silti nyt kun ero on virallinen niin kyllä se kieltämättä heitti taas vähän tuumailemaan asioita... ja niiden suhteita :)

Mä aloin miettiä kaikkia tärkeitä ihmisiä mun elämässä. Mietin miten paljon on sellaisia ihmisiä jotka on vaikuttaneet merkittävästikin siihen kuka ja mikä minä olen ollut juuri sillä hetkellä vaikka nämä ihmiset ovat saattaneetkin olla mun elämässä vaan ohikulkumatkalla. Mä oon niin kiitollinen kaikista läheisistä ihmissuhteista joita mulla on ystävieni kanssa vuosien varrella ollut. Jokaisessa elämän vaiheessa mulla on ollut lähelläni ainakin yksi sellainen ihminen jonka kanssa oon voinut sillä hetkellä viedä minääni eteenpäin. En mä koe että mun olis koskaan tarvinnut  yksin kipuilla mitään vaiheita kasvuni tiellä. Tärkeä ihminen, tai ihmiset , siinä vierellä ovat saattaneet vaihtua mutta yksikään ei ole hävinnyt mun mielestä ja sydämestä minnekkään. Jokainen on ollu äärettömän tärkeä, voisi sanoa jopa korvaamaton juuri siinä elämän vaiheessa. Mistä sekin sitten lie johtuu että elämämme tukipilarit saattavat vaihtua radikaalistikin vuosien kuluessa. Voisko olla niin, että eri kasvun vaiheissa kohtalo tuo eteemme henkilöitä joiden kanssa voimme parhaamme mukaan viedä eteenpäin juuri sitä nimenomaista vaihetta. Tiedä häntä, mutta tiedostan kyllä erittäin hyvin miten onnekas oon itte ollu kun oon saanu tällaisia ihmisiä ympärilleni. Ei oo itsestään selvää että vielä aikuisiälläkin voit saada itsellesi ikuisia sydänystäviä. Mulla on ollut onni saada monta <3

Kiitos juuri sulle, kun oot ollut mun elämässä mukana. Tiedätte kyllä ottaa osanne kiitoksista jos tänne lukemaan jotain kautta eksytte. Jos meidän polut on joskus jossain kohdanneet niin pysähdypä hetkiseksi muistelemaan mitä silloin tapahtui. Tai ota hetkinen ja mieti omia elämäsi tärkeitä ihmisiä, eikö vaan hymy nousekin huulille muistojen myötä :)

Lämpimiä ajatuksia paukkupakkasten keskelle toivottelee
-Sartsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti