maanantai 18. tammikuuta 2016

VOI PIIP MIKÄ PÄIVÄ!!

OMG mikä päivä tänään. Ekku mä menin töihin ihan puoliksi unessa. Silmät oli jokseenkin auki mutta aivokapasiteetti oli jäänyt pahasti vielä petiin lämpöisten peittojen alle. Siinä mä sitten koitin orientoitua ja seisoon kädet taskus enkä saanu mistään kiinni. Työkaveri varmahan kattoo että voi ku ihanaa että Sartsaki tuli tuaho haahulemahan, tekis ny jotaki. Onneksi lapset on tehokkaita herättäjiä joten ihan pikkuhiljaa siitä sitten päästiin jutun juonesta kiinni. Päivä meni....nopiaa, äänekkäästi, vauhdikkaasti ja kaikin puolin kivasti. Sari mitä sä sielä oikein pämppäät, kysyi yks lapsukainen jossain kohtaa päivää niin että oli vähän pokassa pitelemistä. Miltähän mä mahdoin sillä hetkellä näyttää että moinen kysymys oli paikallaan :) Samaisesta suusta toki kuului myös että Sari mitä sä täällä teet. Kun mä sanoin että oon töissä niin vastaus oli että eeeiii, sä pyörität päätäsi. Mitä siihen nyt sitten vois sanoa :D Tänään en silti näyttänyt kenenkään mielestä hassulta, eikä kukaan kysynyt että ootko sä Sari oikiasti aikuinen. Voi miten tylsiä päivät oliskaan ilman näitä meidän ihania lapsukaisia <3

Töistä kun olin lähdössä niin sain viestin että auto oli sitten istahtanut pihaan eikä lähteny käyntiin. Tais tuumata että kevväämmällä. Noh sain kyydin kuitenkin kotiin missä sain huomata ilokseni että vesiputket oli jäässä. Vettä ei pisaraakaan. Mitä tekee naisihminen tässä tilanteessa?? Laittaa peukalon somasti keskelle kämmentä ja soittaa apuvoimat paikalle. Onneksi ei oo tullut poltettua mitään siltoja takanaan niin apu oli nytkin lähellä. Muutama tunti siinä meni mutta vihdoin hanasta kuului iloinen röyhtäys ja vesi liikkui taas. Hurraaaa!!!! Yks jäätymiskohta sulatettu. Auton kanssa sitten saikin menemään loppu illan ja melkein jo piti heittää pyyhe kehään että ei se vaan sula ei. No onneksi kumminkin tämäkin tarina päättyi moottorin onnelliseen hyrähdykseen ja nyt hienohelma Ilse on lämmittelemässä sisätiloissa. Toivottavasti ei loukkaantunut niin että alkaa tinttailla enemmänkin.

Tänään lämmitysoperaatio ei sujunut tietenkään myöskään niinkun strömsöössä vaan puuhellassa paloi iloinen tuli vasta noin 15 tulitikun, yhden ykköset lehden ja yhden aviisi lehden sekä lukemattomien kirosanojen jälkeen. Siinä oli päivän kriittisin kohta. Tuumin että jos mä tästä selviän ilman että käyrät nousee niin korkealle että sulake kärvähtää korvien välistä niin ollaan voiton puolella.

Tänään on siis jäässä ollut niin vesiputket, auto kun mun käpykin. Tässä vaiheessa tilanne on hyvä sillä edellä mainittujen sulatusten lisäksi laitoin saunan päälle illan päätteeksi ja viimeistään sielä saatiin se käpykin sulamaan. Eipä tässä suurempia tälle päivää nyt enää ookkaan kun tehdä parit ristikot sillain päivän kuitiksi ja mennä nukkumaan.

Vieläkö nautitaan talvesta?? Kuka nauttii kuka ei... mä tunnen yhden jota ei vois vähempää enää kiinnostaa kylmä ja viima ja lumi ja jää.

Ulkoa jäässä mutta pidetään sydän lämpöisenä.

-Sartsa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti