torstai 21. tammikuuta 2016

JAKSAMINEN KORTILLA

Nyt on vaikeaa. Uidaan syvissä vesissä ihan hirveissä virtauksissa ja pään pitäminen pinnalla on haaste sinänsä. Tää pakkanen kerta kaikkiaan nitistää mut kohta. Mä en tarkene missään, en vaikka puen kaikki vaatteet päälle mitä irti lähtee, mikään ei huvita kun ei mitään pysty tekemään tällä kelillä. Koko ajan saa olla pelko persees että mitä hajoaa seuraavaksi. Sisällä oli tänään 12 astetta keittiös lämmintä kun tulin töistä kotiin. Nipin napin pystyi ruuat tekemään ennenkun piti taas alottaa se lämmitysrumba jonka kans on naimisiis joka ikinen ilta. Eikä takka edes oo varaava joten lämmön talteen otto on sitä sun tätä. Keittiön puuhella kyllä lämmittää mutta eipä sekään lämpö juurikaan tallelle jää kun pellit saa kiinni laittaa. Ainoa vaihtoehto on siis pitää pattereita päällä eli lämmittää sähköllä mikä sitten aiheuttaa ennenpitkää konkurssin jos tätä menoa pakkaset jatkuu.

Lisäksi mä alan olla ihan äärimmäisen kettuuntunut sähköisenä päätä nuoleviin hiuksiin kun ne muhii pipon alla jatkuvasti. Ei niitä mitenkään saa joten anteeksi kanssakulkijani että oon antanut nyt vaan olla. Ei jaksa!!! Ihokin on niin kuiva että pölisee. Vaikka rasvaat päästä varpaisiin niin ei mitään tehoa. Kantapäät hajoo kuivuudesta, samoin kynsinauhat. Argh!!!

Ei pysty lenkkeilläkkään kun vähintään naama jäätyy, Kokeiltu on, monenlaiset kikat ja jipot. Kerran melkein kerrospukemisesta huolimatta palellutettu etureituumet, maha ja tissit.

Eli siis nyt on vaan niin että pakkaset on loputtava että elämä sellaisena kun mä haluan voi jatkua. Tähän on tultu, jaksaminen kertakaikkisen loppu. Nyt kun ei olisi tuo konkurssi niin lähellä niin ottais ilman muuta lähdön johki lämpöön.

Nääntynyt ja nuutunut Sartsa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti