perjantai 29. tammikuuta 2016

TREENIÄ TREENIÄ

Tänään pääsin pitkästä aikaa salille. Tai siltä tuntuu että pitkästä aikaa kun viimeksi oon manantaina ollu ja keskiviikon treeni jäi väsymyksen vuoksi välistä. Onneksi ihan liikkumatonta päivää ei oo ollu kun eilinen vaan mutta silti tuntuu kyllä olo ihan plösöltä. Tai tuntui ennen salille menoa. En tiedä miksi mutta vaikka viime yönä taas unet jäi niin vähiin etten meinannu aamulla millään päästä sängystä ylös niin askel tuntui tänään jotenkin kevyeltä. Lähdin tapani mukaan siis aamulla reippaasti kävellen töihin. Mulla on 2,6 kilsaa työmatkaa ja se on ihanteellinen aamuaerobinen. Sopivasti hengästyy ja tulee vähän hikikin mutta ennenkaikkea paljon pirteämpi olo aloittaa työpäivä. En oo kyllä kaivannu autoa sitten tippaakaan.

Töistä kun kotia päin kävelin niin askel oli tosissaan niin kevyt että olis voinu vaikka laittaa juoksuksi. En kuitenkaan tällä kertaa niin tehnty koska tiesin meneväni salille aika pian kotiin tulon jälkeen. Kotona pakkasinkin vaan kamat kassiin ja hetken mietin että tankkaanko jotain ennen salia mutta kun ei nälkä ollut niin päätin jättää syömisen vasta salin jälkeen. Joskus se päätös on kostautunut niin ettei oo jaksanu oikein mitään mutta tällä kertaa ei. Pitkästä aikaa sain oikein hien kunnolla pintaan treenatessa ja poskilla oli terve puna kun suihkuun mentiin.

Mä teen 3x12 toiston sarjoja ja pääsääntöisesti käyn koko kropan aikalailla läpi joka kerta. Toisinaan tietenkin tulee painotettua yläkroppaa tai keskivartaloa enemmän. Ne on jo työnkin kannalta kuitenkin ne kriittisimmät. Nyt jo oon huomannut että kun keskivartaloon on tullut tukea lihaksista niin selkä voi paljon paremmin. Yritän treenata mahdollisimman monipuolisesti ja vaihtelevasti niin että koko ajan ei tehdä samoilla painoilla eikä samantyylisiä sarjoja. Meen toisinaan vähä tuntemusten ja fiilistenkin mukaan, sitä paikkaa rääkätään enemmän mikä tuntuu erityisesti kulkevan sinä päivänä.

Salitreenien (joita siis tulee 3 viikossa) lisäksi pyrin käymään lenkilläkin noitten työmatkojen lisäksi ainakin pari kertaa viikossa. Tosi pienessä ajassa liikunnasta on tullut sellainen henkireikä jota ilman ei oikein tuu toimeen ja mä oonkin todella ylpeä ittestäni että oon saanu itteni näin aktivoitua. Vielä kun täs sais ittiänsä niskasta kiinni niin että ruokavaliokin taas palais vähä järkevämpään suuntaan pienen lipsuilun jälkeen niin hyvä tulis kesää kohti. Vois olla tyytyväisempi uikkariminäänsä.

Mikä ihana tunne olikaan kun suihkun jälkeen vaatteita päälle pukiessa tuntui ettei paitaa saa päälle laitettua kun oli niin kädet velliä. Tietää treenin menneen perille. Siitä sitten suihkun kautta kotia ja apetta naamariin. Nyt on kyllä niin mahtava olotila ettei paremmasta väliä. Kattoisko hetken telkkua vai meniskö köllötelemään petiin ja vähä jutskais Ystävien kans....hmmmm.... Ystävät vetää aina pidemmän korren <3 <3

Nyt on just tällä hetkellä tässä tilanteessa jotenkin todella hyvä olla. Tästä on hyvä jatkaa viikonloppuun!!

Punaposkinen Sartsa


Vanha kuva mutta sopii aiheeseen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti