sunnuntai 17. tammikuuta 2016

TALVI ON...

Home sweet home tänä aamuna
No mutta kohtuu rapsakkaa keliä se nyt pitää.. tältä näytti mittari tänään klo 11 tienoilla..hrrr...

Sisälläkin tarkenee jo


Meinasin lähtiä happihyppelylle sunnuntaiseen tapaani mutta totesin puunhakureissulla että parempi nyt vaan keskittyä pitämään tupa lämpöisenä. Eli siis operaatio tulet pesään starttaa jälleen. Katsotaan miten se tänään luonnistuu, tarvitaanko kymmenen kirosanaa ja hellää jutustelua jokaisella puulle yhdessä ja erikseen :)
Täs näitä vielä onneksi on

Ai niin eilinen ilta...mitä se sitten loppujen lopuksi toikaan tullessaan ;) Kertokoon tämä kuva

Kukkuluuruu

hyvää seuraa, janojuomaa, juustonaksuja ja karaokea paikassa Holy Smoke. Tosi hyvä karaoke paikka by the way. Laulaa saikin taas sydämensä kyllyydestä vaikka mä kyllä taisin mainita ennen lähtöä että mähän en sitten tämän lenssuni takia pysty laulaa. Väärin. Pystyin :D

Mutta tosiaan aamullisen happihyppelylenkin (ei sillä että mä lisähappea olisin eilisen takia tarvinnu) tarkoituksena oli ottaa kuvia miltä täs ympärillä näyttää näin talviaikaan. On muuten melkoisen siistin näköistä kun maisema kimmeltää lumivaipassaan (vai mikäs tenalady se nyt olikaan ystäväni Piian sanoja lainatakseni).. Täs muutamia otoksia mitä tuosta ihan kotipihastani pystyin napsimaan ennenkun sormet uhkas jäätyä ihan totaalisesti.


Pihakuuseni tenaladyssään
Lintukoto mun kuistillani


Ihan tänään ei varmaan tartte ajella :) 

Ei tosiaankaan ollu kaukana ettei mun näpit paleltunu kun näitä kuvailin. Senpä takia maisemakuvat jäi nyt tällä kertaa ottamatta mutta täs olis yks tämmönen jonka napsaisin eilen kun vein Jenniä töihin 

Simpsiöltä tulossa

Mutta joo siis nyt mä lähden keskustelemaan takan ja puuhellan kanssa yhteistyösopimuksesta. Toivottavasti ei tarvita sovittelijaa vaan etenemme hyvässä  hengessä ja yhteen hiileen puhaltaen.

Talvista pakkaspäivää pipopäät :) 

-Sartsa-































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti